Aydıncık 75.Yıl Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

27.12.2012 1667

Aydıncık'in 1991 yılında ilçe olması ile bir dönem Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ile hizmet vermekte idi. Şimdi ise Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ile Aydıncık Öğretmenevi ASO Müdürlüğü halen hizmet vermektedir.  1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 2 aşçı, 2 Kaloriferci, 3 Nöbetçi, 1 Şoför, 2 Genel Temizlikçi, 2 Bayan Kat Temizlikçisi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Öğretmenevimiz 4 katlı olup,  28 Normal Oda ve 2 Süit Oda olmak üzere toplam 30 odalı ve 60 yatak kapasitesi ile yozgat bölgesinin en büyük öğretmenevi olma özelliğini taşımaktadır.Her oda da Buzdolabı, TV, Banyo, Elbise Dolabı, Çalışma masası, wireless bağlantı, sıcak su ile 2 idare odası, 3 dinlenme salonu, Lokal Yemekhane, mutfak, mescit, çamaşırhane,

2009 Yılından beri taşımalı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize öğle yemeği, Aile çay bahçesi ile 24 saat hizmet vermektedir.